Welkom bij Dagelijks Lekker

Dagelijks Lekker is gevestigd in Alkmaar, Amsterdam Zuid en Poort, Den Haag, Haarlem, Leiden centrum, Leiden centraal station en Rotterdam. Met alle items voor €1,80 proberen wij de consument een goed kwaliteitsproduct voor een eerlijke prijs aan te bieden. Dagelijks Lekker werkt met verse producten. In het assortiment vindt u diverse broodjes met huisbereid beleg en verschillende snacks waaronder een soep van de dag, saucijzenbroodjes of een muffin. Daarnaast worden alle sappen en smoothies in huis geperst of geblend en dit alles met 100% vers fruit. Ook voor verse koffie of thee bent u bij Dagelijks Lekker aan het juiste adres. Wij smeren graag een broodje voor u.

Het laatste nieuws

 

Verwacht oktober 2017: nieuwe vestiging in Ven Amsterdam

Later dit jaar opent Dagelijks Lekker zijn 3e vestiging in Ven Amsterdam. De vestiging komt naast station Amsterdam Sloterdijk in het grootste leegstaande kantoor van Amsterdam, KPN Telehouse. Ven Amsterdam is een plek waar gasten en bezoekers zeven dagen per week, 24 uur per dag kunnen verblijven. Het krijgt restaurants, een bar op het dak, een spa, een zwembad, werkruimten, vergaderzalen, een casino en een hotel.

Lees meer

2e vestiging in Leiden geopend

Vanaf maandag 1 augustus 2016 is onze nieuwe vestiging geopend bij Leiden Centraal Station. Je vindt ons in ‘Level Leiden’, op loopafstand van het LUMC, het bio science park, Achmea, de Kamer van Koophandel, universiteit, hogeschool en ROC.

Lees meer

 

Pin It on Pinterest